avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,am fost la anaf de am achitat d 112 pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,am fost la anaf de am achitat d 112 pentru ca nu am ...

Buna ziua,am fost la anaf de am achitat d 112 pentru ca nu am venit si sunt insarcinata pentru a beneficia de concedii,apoi am mers la casa de sănătate sa imi faca contract,cei de la casa de sănătate nu imi pot face contract pentru ca figurez ca sunt in indemnizatie crestere primul copil,chiar daca este tatăl in luna lui,va rog sa imi spuneti daca este normal sa nu imi poata face contract daca sunt in indemnizatie,chiar daca cei de la ajpis mi-au dat decizie de suspendare a platii pentru ca e tatăl in crestere copil,eu am 6 luni cotizate pentru a beneficia de prenatal si urmează sa nasc luna asta.
Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac,simt ca ma plimba cu vorba si atat peste tot.
Pot recupera banii din d112 cumva?măcar atât sa rezolv daca ei oricum nu vor sa imi plateasca prenatal deși am facut tot ce mi-au cerut.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o situatie si nu inteleg cum sa procedez,iar angajații ... Cristina1503 Cristina1503 Bună ziua, Am o situatie si nu inteleg cum sa procedez,iar angajații de la casa de sănătate si de la ajpis nu m-au lămurit deloc. Am fost în concediu ... (vezi toată discuția)
Insarcinata cu venituri din drepturi de autor diana_oprean diana_oprean Buna ziua, Sunt insarcinata si am un contract cu venituri din drepturi de autor. Din luna februarie as putea intra in concediu prenatal (nasc la inceput de ... (vezi toată discuția)
Concediu de creștere a copilului Monikmituk Monikmituk Buna ziua sunt in concediul de crestere a copilului pe 28.05.2019 face 2 ani .sunt însărcinată și ar trebui sa nasc prin august . Mentionez tatăl nu ... (vezi toată discuția)