avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara! Sotia este persoana cu handicap accentuat, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara! Sotia este persoana cu handicap accentuat, are certificat ...

Buna seara!
Sotia este persoana cu handicap accentuat, are certificat cu incadrare permanenta, nerevizuibil, avem impreuna un copil de 1 an si in momentul de fata ea este in CCC. Ma puteti lamuri va rog daca are dreptul sa stea 3 ani in CCC? Noi cand am depus actele ne-au fost acordati 2 ani. Am citit in lege, dar nu imi este foarte clar insa, ca am avea dreptul la 3 ani si ca ar trebui sa facem o cerere de prelungire pentru asta. Daca este asa, cand ar trebui sa facem cererea sau ce demersuri ar trebui facute in acest sens? Va multumim mult!

Alte discuții în legătură

Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)
Cer o lamurire! danpower danpower Sotia mea are gradul de handicap accentuat permanent nerevizuibil,ea are dreptul de a lucra cu mine cu contract de munca chiar daca primeste indemnizatia? (vezi toată discuția)
Iesirea definitiva la pensie in caz de handicap manuelaram manuelaram Bună ziua, Am pensie de invaliditate gr, II, si 30 ani si 6 luni de munca, cotizati. Sunt născută in august 1967. De 3 ani am certificat de handicap ... (vezi toată discuția)