avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Raportare anonimă abuz sexual cu substante date ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Raportare anonimă abuz sexual cu substante date fortat la persoana inconstienta

Cunosc un caz in care o persoana, aflata sub influenta alcolului a fost abuzata si a primit substante interzise fara consimtanant, urmand sa fie abuzata sexual de 2 persoane, un barbat si o femeie. Nu vrea sa mearga la politie dar vrea cumva cazul sa fie investigat, persoana vinovata fiind si un dealer de substante periculoase. Exista metoda prin care poate merge altcineva la politie si politia sa ancheteze cazul si daca e pe baza substantelor daca nu se poate ancheta violul, victima nedornind sa fie expusa anchetei? Ma intreb ca anunt anonim cumva?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Martie 2025
Scarlett25, utilizator

Alte discuții în legătură

Violul - generalitati Cezar9 Cezar9 As dori sa deschis si eu un topic pe acest FORUM. Mai ales ca exista tendinta si in Romania de-a fi acuzat pe nedrept de un viol doar cu scopul de-a fi ... (vezi toată discuția)
Viol asupra unui barbat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului? Ce parere aveti? Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa dau declaratie Burlacu Flavius Burlacu Flavius acum 3 saptamani am fost la un majorat si a avut loc un inciden ....cica a fost un viol dar pers agresata nu vrea sa se duca la ginecolog.am fost si eu la ... (vezi toată discuția)