avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La parcarile subterane la liata de plata se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La parcarile subterane la liata de plata se repartizeaza si metenanta ...

La parcarile subterane la liata de plata se repartizeaza si metenanta ascensorului?
Mentionesc ca luftul nu ajunge in oarcare
Reluati mai clar, nu inteleg.
Putul liftului coboara sau nu in parcarea subterana ?
Daca putul este pana in parcare, liftul ar trebui, sa ajunga pana acolo, caz in care cheltuielile comune se impart (in cazul de fata intretinerea liftului) egal la toti proprietarii de locuri de parcare.
Daca liftul nu coboara pana in parcare este o alta discutie.
Liftul nu coboara pana in parcare. Admininstratorul imi cere articol din lege care sa scuteasca de la plata mentenantei ascensorului.

POPA GHEORGHE a scris:

Putul liftului coboara sau nu in parcarea subterana ?
Daca putul este pana in parcare, liftul ar trebui, sa ajunga pana acolo, caz in care cheltuielile comune se impart (in cazul de fata intretinerea liftului) egal la toti proprietarii de locuri de parcare.
Daca liftul nu coboara pana in parcare este o alta discutie.

Este virba de un bloc nou care are boxe di parcari subterane. Blocul are 3 scari.
Sunr proorietari care au ap in scara 1 si parcarea in scara 2.
Fiecare au fost cumparate cu cintract de vanzare cumparare separate. Boxele si parcarile. Au ctr de vz cumparare separate de apartamente.
Liftul nu ajunge pana in parcare.
Nu mi se pare normal ca mentenanta liftului sa fie repartizata parcarilor. Poate chiar si boxelor, dar nu gasesc fix articolul din lege care sa imi confirne acest lucru, dar mai mult ca sigur ca exista.
Parcarilr sunt evidentiare separat pe lista de plata.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Reluati mai clar, nu inteleg.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu o sa gasiti un articol special.
Daca liftul nu coboara in parcare, este in logica lucrurilor ca nu se utilizeaza de cei care folosesc numai parcarea subterana.
Daca propietarii din parcare sunt si proprietari in bloc (sunt deserviti de lift), este logic sa participe la cheltuielile comune, respectiv intretinerea liftului.

Alte discuții în legătură

Fonduri de reparatii abuzive pentru parcarile subterane Marian Pirvu Marian Pirvu Buna ziua, cum putem evita costuri abuzive constituite ca si fond de reparatii pentru parcarile subterane? Initial a fost o asociatie cu doua blocuri dar un ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli parcare subterana adminibuc adminibuc ce temei legal am ca sa nu platesc mentenanta ascensorului intr o parcare subterana in care liftul nu ajunge acolo? Am contract de vanzare cumparare pt ... (vezi toată discuția)
Locuiesc intr-un bloc nou, care are 2 ascensoare auto pentru ... Gabriela Toma Gabriela Toma Locuiesc intr-un bloc nou, care are 2 ascensoare auto pentru accesul masinilor in parcarea subterana, cu acces direct din strada, pe baza de telecomanda, ... (vezi toată discuția)