avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se poate depune, RECURS sau CONTESTATIE IN ANULARE, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se poate depune, RECURS sau CONTESTATIE IN ANULARE, avand ...

Ce se poate depune? RECURS sau CONTESTATIE IN ANULARE, avand in vedere un proces civil de instituire curatelă specială, Stadiul procesual fiind Apel, iar decizia este DEFINITIVA

Alte discuții în legătură

Buna ziua.În considerentul în care într-un proces civil am ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Buna ziua.În considerentul în care într-un proces civil am primit decizia definitivă în Recursul principal ,dupa aceea depus o cerere de recurs ... (vezi toată discuția)
Proceduri cedo marinica71 marinica71 am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Sechestru apartament doru anghel doru anghel In urma unei delapidari (14.000Lei) facuta de fiul meu dependent de stupefiante la firma X unde a lucrat, [b]mi s-a instituit sechestru pe ... (vezi toată discuția)