avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua , am 36 de ani și am fost înfiată la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua , am 36 de ani și am fost înfiată la vârsta de ...

Bună ziua , am 36 de ani și am fost înfiată la vârsta de 3 ani deci în 1992. Avem multe probleme cu actele din cauza mamei biologice neprezentându-se la semnături , părinții mei au acte despre adopție , și ca mama biologică a căzut din drepturi …. În certificatul de naștere rezultă ea ( mama biologică ) deci port numele ei . Nu am numele părinților mei adoptivi doar acte ce demonstrează adopția . Tăticul meu (adoptiv ) a încetat din viață , eu am dreptul la moștenire ? A rămas mama , și îi este mare frică pentru ca pot fi atacată de sora și nepoții tatălui meu
Vă mulțumesc frumos , o zi bună !
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2025
Alessandra892401, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara! mama mea s a nascut intr o familie cu 5 copii (2 ... Lenuta73 Lenuta73 Bună seara! Mama mea s a nascut intr o familie cu 5 copii( 2 fete si 3 baieti ) Parintii au decedat demult 1969 respectiv 1986 .precum si fratii .mai este in ... (vezi toată discuția)
Mostenire fulgisordenea fulgisordenea buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: trei frati si un nepot infiat decedat cu multi ani in urma. nepotul decedat are o sora. ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Drept succesoral cameliaborangic cameliaborangic Un copil infiat de matusa sa (sora mamei biologice), are dreptul la mostenire de la ambele parti (si de la mama biologica si de la matusa), daca nu s-a facut ... (vezi toată discuția)