avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pe reţeaua de socializare Telegram am fost contactat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pe reţeaua de socializare Telegram am fost contactat de o persoană ...

Pe reţeaua de socializare Telegram am fost contactat de o persoană (pretinsă angajata booking), pentru a participa la promovarea unor staţiuni turistice din Bulgaria. În prima zi am intrat in acest "joc" şi am câştigat suma de 70 dolari. În ziua a doua am fost "promovat" ca şi nivel de participare, unde câştigurile erau mai substanţiale. Pentru acest nivel am fost nevoit sa trimit in conturile unor persoane suma de 5000 euro, urmând ca ulterior să obţin 10.000 euro. Finalul îl puteţi bănui că am rămas fără suma angajată într-o activitate fără regulament, fără să emită o factură, fără un regim fiscal. În acest moment deţin toate înregistrările, print Sceen la modul de "operare", am conturile bancare si numele celor care au beneficiat de banii mei.
Aş vrea să ma ajute cineva cu o sugestie, sau măcar să nu mai păţească şi alţii acest gen de înşelătorie.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:38, 12 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Pe scurt, ati luat teapa.
Trebuie formulata plangere penaala pentru inselaciune impotriva respectivelor persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti?sa vand sau sa mai astept? CHANEL CHANEL Am pus in vanzare intr-un oras mic, -statiune balneoclimaterica , un apartament 2 camere ,confort 1, la un pret real (40000eur),pt.care acum 1 an as fi primit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Știu cine ceva despre o firma de investii numita gap ... AndreiBatir AndreiBatir Buna ziua Știu cine ceva despre o firma de investii numita GAP Investements ltd din UK ? Am investit cu aceasta firma 3800 euro intru un pachet de acțiuni ... (vezi toată discuția)
Împrumuturi online din afara țării, pentru acordarea cărora se cere o sumă de bani reprezentând analiza dosarului. ce mă sfătuiți să fac? C.Gheorghita C.Gheorghita Buna seara, in urma solicitarii unui imprumut online, am primit un contract in care pe langa conditiile de creditare cerute, pentru a m-i se vira bani in cont ... (vezi toată discuția)