avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Împrumuturi online din afara țării, pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Împrumuturi online din afara țării, pentru acordarea cărora se cere o sumă de bani reprezentând analiza dosarului. Ce mă sfătuiți să fac?

Buna seara, in urma solicitarii unui imprumut online, am primit un contract in care pe langa conditiile de creditare cerute, pentru a m-i se vira bani in cont mi se cere o suma de bani reprezentand analiza dosarului.
Ce ma sfatuiti sa fac? (dna care imi ofera imprumutul este din Franta - Paris).
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este plin mediul on-line de "oferte de imprumut avantajoase". Parerea mea, asta si din ce am intalnit in jurul meu, esta ca e o mare teapa. Daca tot vor sa va vireze imprumutul de ce nu -si retin c-val" analizei dosarului "din suma de credit??
Asa cum vi s-a spus deja, este foarte probabil (99,9%) o inselatorie. Cred ca au mai fost discutii chiar pe acest forum chiar despre aceasta "doamna din Paris, Franta". In locul dvs. as fi foarte precaut si m-as abtine de la astfel de tranzactii.
E tzeapa. Nu plătiți nimic... ce comisioane sa plătiți unei persoane fizice? E plin internetul de astfel de oferte...
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1000% inselatorie.

Alte discuții în legătură

Cost tranzactie interbancara?! bubulina1959 bubulina1959 1..daca cineva ar vrea sa transfere bani in Romania pe contul unei persoane fizice urmand sa-si recupereze pe urma banii venind ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre pers fizice CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 Speta este in felul urmator: doresc sa imprumut de la cineva 2000 euro la notar , pers doreste sa ma ajute cu plata intr-un an dar doreste prin banca sa faca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua poate cineva sa ma ajute - mi s-a promis un împrumut de la o bancă din franța dar mi se cer 200 de euro taxă de transfer împrumut Grigore ionut Grigore ionut Bună ziua poate cineva sa ma ajute a contractat un credit pe internet de la o doamna care colaborează cu o banca din Franța finance clean Bank mia trimes un ... (vezi toată discuția)