avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este obligatorie emiterea de factura ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este obligatorie emiterea de factura clasica/electronica de catre fundatie?

Este obligatorie emiterea de factura clasica/electronica de catre o fundatie care sponsorizeaza o cresa ? In prezent aceasta emite doar chitanta. Poate angajatul sa solicite decontarea tichetelor de cresa, doar in baza chitantei ?
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

O fundatie (cresa) nu are obligatia emiterii unei facturi? croberta croberta O fundatie (cresa) nu are obligatia emiterii unei facturi ? Chitanta e suficienta pt a solicita decontarea tichetelor de cresa intr.o institutie publica ? (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli fara factura adrianolteanu adrianolteanu Am urmatoarea situatie: Am calatorit in iunie 2015 cu familia in Grecia pe cont propriu, nu prin agentie turism. Am achitat cazarea si am primit de la hotel un ... (vezi toată discuția)
Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)