avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot inchide firma? Asociat decedat.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot inchide firma? Asociat decedat.

Buna ziua, acum cativa ani am deschis un srl, cu un cetatean strain. Societataea nu a avut activtate- declaratiile sunt depuse la zi. Intre timp asociatul strain a decedat. Cum pot inchide firma? Nu s-a facut succesiunea si nu cred ca se va face curand.
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Radiere srl cu trecerea proprietatii la asociati ( 2 romani ,2 straini)ca persoane fizice larissa156486 larissa156486 suntem 4 asociati ai unui srl deschis acum 5 ani . acest srl nu a avut niciodata activitate , momentan este declarat fara activitate . noi asociati am adaugat ... (vezi toată discuția)
Asociat unic decedat, srl nu s-a inchis mcruceanu mcruceanu Sotul meu a fost asociat unic si administrator la un SRL infiintat in 1995. Firma are balanta depusa la fisc pana in 2009 iar activitate doar pana in 2007 ... (vezi toată discuția)
La ce cod caen ne-am incadra? alina240 alina240 Bunaziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati sa stabilesc la ce coduri CAEN s-ar incadra urmatoarele activitati. Spre exemplu: Un SRL in care aceeasi ... (vezi toată discuția)