avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren trecut in cartea funciara cu PROPRIETAR ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren trecut in cartea funciara cu PROPRIETAR NEIDENTIFICAT

Buna ziua,

De curand am cumparat un teren in judetul Dambovita. In partea de sud a terenului meu este un alt teren care, conform cartii funciare (achizitionata de pe site-ul ANCPI) este trecut PROPRIETAR NEIDENTIFICAT. Astfel as dori sa stiu cum poate fi "dat in folosinta gratuita" acest teren de catre primarie, desi nu este in proprietatea acesteia sau poate cumva sa fie anexat?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Imobil cu proprietar neidentificat rbi rbi Buna ziua Un teren care la cadastru figureaza ca fiind cu \"proprietar neidentificat\" si care nu este revendicat administrativ sau judiciar poate fi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, urmează să achiziționez o casă. conform actelor ... AndreiUrsanu AndreiUrsanu Bună ziua, urmează să achiziționez o casă. Conform actelor de proprietate casa nu are decât terenul de sub ea, dar lângă casă, în prelungirea ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare dba dba Buna ziua, Doresc încheierea unui contract de vânzare-cumpărare ce are ca obiect un apartament. Exista in momentul de fata o mică problema privind cota ... (vezi toată discuția)