avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Iubitul meu mă bate de fiecare data cand ne certam ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Iubitul meu mă bate de fiecare data cand ne certam și mă jignește ...

Iubitu meu mă bate de fiecare data cand ne certam și mă jignește nu pot scăpa de el după ce ii trece nervi vine și se comportă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat și dacă îl resping se enervează și mă bate din nou . Azi ma lovit din nou m-a strâns de gât și m-a lovit cu pumni și cu palmele și am aflat de curând ca sunt și însărcinată
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:43, 24 Martie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și de ce nu chemi politia sau de ce nu ii faci plângere apoi, sau de ce nu pleci de.la el? Poți solicita un ordin de protecție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru loviri si amenintare Anonimata Anonimata Ce pedeapsa se primeste in cazul in care am depus o plangere penala impotriva surorii mele care ma tot ameninta cu moartea si m-a lovit. Amenintarea este ... (vezi toată discuția)
Articolul 180 - lovirea sau alte violenþe cib3rthug cib3rthug Salut , Am fost chemat la politie pentru o declaratie ca raspuns a depunerii unei plangeri impotriva mea.In seara precedenta l-am lovit pe un baiat cu palma ... (vezi toată discuția)