avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua! Se da urmatoarea speta: Am proprietate in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua! Se da urmatoarea speta: Am proprietate in comuna si ...

Buna ziua! Se da urmatoarea speta: Am proprietate in comuna si pe langa aceasta am mostinit casa unei matusi. Inteleg sa platesc impozitul pe teren si casa(mentionez ca,casa nu este locuibila,nu a stat nimeni in ea in utimii 10 ani), primaria de la sine putere a incadrat-o casa de vacanta si ma obliga sa platesc taxa pe gunoi in situatia in care am specificat ca nu este o casa locuibila,practic este aproape daramata.Multumesc. Daca ma puteti ajuta si cu text de lege ar fi super.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) ... Alexandra Marina Alexandra Marina Buna ziua! Dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) in comuna Daesti, județul Vâlcea și o suprafața de teren intravilan. Menționez ca nu ... (vezi toată discuția)
Taxa gunoi- salubrizare nitaion nitaion detin o casa de vacanta la tara-mosterire parinti. locuiesc acolo in concediu -vara, 30 zile pe an si inca aprox 30 de zile -in weeken-uri. sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. locuiesc impreuna cu sotul ... Ma intereseaza Ma intereseaza Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. Locuiesc impreuna cu sotul la casa intr-o comuna in care am mai cumparat o casa pe care o renovam si in care ... (vezi toată discuția)