Ok
Mulțumesc frumos
Am facut cum m ati sfatuit dvs !
Am trimis:
Buna ziua
Am trimis in data de 19.02.2025 pe adresa de petitie a casei de pensii sector 4 si CNPP o cerere de revizuire pentru decizia 255287/13.02.2025 , in care aratam ca nu mi a fost pus un an (mai 2021-iunie 2022) ca fiind an pentru care se acorda puncte de stabilitate! Am trimis acesta cerere dupa ce am discutat telefonic cu doua doamne de la MMSS si CNPP , care mi au spus ca este o eroare si sa solicit cerere de revizuire la casa de pensii sector 4 .
Am primit numarul de inreg. 40716/19.02.2025, am revenit in data de 17.03.2025 solicitand sa mi spuneti care este stagiu cereri mele , dar nu am primit raspuns !
Am consultat un avocat care mi a spus ca de regula o astfel de problema se rezolva pe cale amiabila si sa notific casa de pensii sector 4 si CNPP sa ma lamureasca in termen de 48 de ore , in caz contrar voi deschide actiune in instanta .
In speranța ca vom stinge acest litigiu pe cale amiabila, va multumesc anticipat!
Carp Mircea a scris:
Eu zic ca veti primi decizie de revizuire cu acordarea punctelor de stabilitate si pentru acel an.
Puneti presiune pe ei sa vina cu decizia de revizuire.
Sa nu va puneti problema ca depasiti termenul prevazut de lege pentru contestare.