avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am o decizie privind acordarea pensiei anticipate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am o decizie privind acordarea pensiei anticipate parțiale din ...

Am o decizie privind acordarea pensiei anticipate parțiale din 01 2023 care s a suspendat(nu a fost pusă în plată niciodată) eu, functionar public fiind mi am continuat activitatea fără intrerupere pana în 17.03.2025.
În urma deciziei ICCJ nr 9 /2024 prin care a decis interpretarea și aplicarea dispozițiilor art 517 alin (2) din OUG 57/2019, mi s a emis de catre angajator dispozitie de incetare a raportului de serviciu, in data de 17 03 2025 ,cu toate că varsta mea standard de pensionare este martie 2027.
Este legala dispoziția de incetare a raportului de serviciu ,sau s a făcut o interpretare greșită ?
Mi s a ingradit prin această dispozitie dreptul de a munci până la data standard de pensionare?

Alte discuții în legătură

cumul pensie salariu funcționar public . Secretariat Cotofanesti Secretariat Cotofanesti Bună seara! Funcționar public și a depus dosarul de pensionare pe data de 20 decembrie 2023, iar decizia este venita în data de 18 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Funcționar public și decizia de pensionare anticipată parțial suspendată CDEF CDEF Dacă decizia de pensionare anticipată parțial a fost suspendată, persoana angajându-se din nou ca funcționar public, dar intre timp întrunește ... (vezi toată discuția)