avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt martor la fostul concubin în dosar de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt martor la fostul concubin în dosar de proxenetism și spălarea ...

Sunt martor la fostul concubin în dosar de proxenetism și spălarea banilor...la audiere acum o luna mia luat telefoanele și actele în original azi am fost la ipj sa mi le înapoieze și mia spus ca nu ca între 17 și 25 luna asta va avea loc percheziție informatica a telefoanelor. As dori sa știu dacă au dreptul sa îmi tina actele în original și telefoanele și ce ar trebui sa fac eu. Va rog mult dacă știți sa îmi răspundeți. Menționez ca el este arestat preventiv de 38 zile

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, multumesc anticipat tuturor participantilor si ... Victoria Petrache Victoria Petrache Buna dimineata, Multumesc anticipat tuturor participantilor si celor care vor binevoi sa imi ofere lamurire asupra aspectului urmator: In urma cu 4 ani, am ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați să înțeleg situația în care ma aflu: cum pot evita ca declarațiile mele să ajute la incriminarea fostului iubit? UtilozatorX UtilozatorX Buna ziua, am fost citata ca martor intr-un proces penal. M am prezentat la data si locatia respectiva unde mi s a adus la cunostinta motivul pentru care am ... (vezi toată discuția)
Proxenetism 213 costy11 costy11 Buna Ziua,sunt acuzat de proxenetism in urma unei autosesizari a parchetului,am o relatie cu o fata in varsta de 20 de ani,de aproximativ 2 ani,din care a ... (vezi toată discuția)