avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua Rog sa ma ajutați cu un sfat la ce trebuie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua Rog sa ma ajutați cu un sfat la ce trebuie sa fiu ...

Bună ziua
Rog sa ma ajutați cu un sfat la ce trebuie sa fiu atent atunci când preiau ca președinte de asociație?
Am fost ales sa fiu președinte pe următorii ani în blocul în care locuiesc.Nu am mai avut de a face cu astfel de responsabilitate .Care este atribuția mea și la ce trebuie sa fiu atent când preiau pv de la fostul președinte? Va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
Vali 35, utilizator

Alte discuții în legătură

Procedura predare /primire presedintie asociatie proprietari teisoara teisoara Buna ziua, am povestit in alte topicuri cum nu reusim sa gasim 500 000 ron ei regasindu-se la activ intr-o sit.cu denumirea penalitati necalculate.Intre ... (vezi toată discuția)
Nelamurire numire presedinte asociatie Marox83 Marox83 Buna ziua,in data de 29 martie 2013,in urma AG a asociatiei am fost votat ca noul presedinte de asociatie,ulterior am inteles ca nu am voie,locuinta in care ... (vezi toată discuția)
Cum se face, mai exact, numirea vicepresedintelui asociatiei? Caligula Caligula Buna seara, In prezent sunt presedintele unei Asociatii de Proprietari cu un numar redus de proprietari (17), cu o situatie aparte, care nu face obiectul ... (vezi toată discuția)