Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Eu și soțul meu locuim în Canada, unde ni se trimit ...

Bună ziua. Eu și soțul meu locuim în Canada, unde ni se trimit și pensiile. Aș vrea să întreb, cum putem dovedi ca pensiile noastre sunt impozitate în România. Avem nevoie pentru a ne putea face taxele aici, în Canada. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: DDCanada , utilizator 17:31, 16 August 2025
Buna ziua

Cel mai bine este sa va adresati direct Casei De Pensii din România
Canada si România au semnat un acord de securitate sociala deci intrebarea dvs se bazeaza pe aplicarea prevederilor acestui acord

Succes!

Direcţia Relații Internaționale
Program de audiențe telefonice - Telefon: 021.311.80.47
Luni - Vineri: 10:00 - 12:00

Audiențele acordate de Direcția Relații Internaționale vizează exclusiv furnizarea de informații de specialitate referitoare la aplicarea prevederilor regulamentelor europene de coordonare a sistemelor de securitate socială și acordurilor bilaterale de securitate socială la care România este parte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie internationala ? Anca Puma Anca Puma Buna ziua, As dori sa stiu, in masura in care poate cineva sa-mi spuna, daca exista vreo conventie internationala care sa prevada ca anii de contributie ... (vezi toată discuția)
Cotizatie pensie din canada Marian123456 Marian123456 As dori sa stiu daca pot cotiza la regimul de pensii din Romania daca locuiesc in Canada si am dubla cetatenie.De asemenea de unde pot obtine informatii ... (vezi toată discuția)
Pensie din strainatate ddiana ddiana Muncesc in Anglia cu contract de munca legal,contract din Anglia nu din Romania as dori sa stiu daca pe viitor as putea beneficia de pensie pt anii munciti ... (vezi toată discuția)