avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua ! Am și eu o problema și o întrebare în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua ! Am și eu o problema și o întrebare în final! ...

Bună ziua !
Am și eu o problema și o întrebare în final!
Dacă am o datorie și mi sa pus o proprire pe cardul meu bancar de care beneficiez, și doresc sa mi deschid alt cont bancar la alta banca, mi se va pune proprie și pe acel cont nou descoperi la banca respectiva ?
Iar pe cel care am proprie,este normal sa mi se ia toți banii pe care i.am avut la momentul respectiv,având în vedere ca eu nu beneficiez de nici un venit fix,(salariu, pensie,șomaj.. etc.etc..)lucrez în particular la curățenie, menaj,având și o vârstă,un loc de munca stabil neputând sa mai îmi găsesc.

Alte discuții în legătură

Poprire cont salariu Alexyo88 Alexyo88 In primul rant tin sa va spun buna ziua!Am si eu o problema si sper sa gasesc aici ajutorul.In anul 2010 am facut o descoperire de card la [],ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card in cazul decesului ContSters193283 ContSters193283 In urma cu 10 luni sotul meu a decedat. El avea o decoperire de card pe cardul de salariu, de 6700 lei. La momentul decesului eu eram somera ( fara somaj ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie datoria ? tess_n95 tess_n95 Am avut un contractat un card de credit in 2005,iar banca trebuia sa-si retraga suma minima datorata din cardul de salariu. In data19.10.2012 banca mi-a retras ... (vezi toată discuția)