avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Urmează sa indeplinesc condițiile de pensie la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Urmează sa indeplinesc condițiile de pensie la limita de vârstă ...

Urmează sa indeplinesc condițiile de pensie la limita de vârstă și anume anul acesta împlinesc 56 de ani și 18 de grupa speciala, după noua lege a pensiilor se aude ca nu mai pot ieși la pensie fără stagiul complet de cotizare de 35 de ani,nu am găsit nicăieri articolul care specifica acest lucru!
Cel mai recent răspuns: Talicosu Gheorghe , utilizator 19:33, 2 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce stagiu total de cotizare aveti ?
Din ce se compune acesta?
Cu aproximație 31,5efectiv lucrati,1,4 armata,somaj1,3,încă un somajcu venit de completare 1,3 ani
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a beneficia de reducerea de 9 ani trebuie sa indepliniti conditia de stagiu complet contributiv de 35 ani.
Cititi, art.48{1} lit.b}, tabel II din legea 360/2023.
[ link extern ]
Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie la 60 de ani fara penalizare? DanutBogdan DanutBogdan Buna ziua, Am 60 de ani (in august 2025), 34 de ani de contributie la pensii, 5 ani de facultate la zi, 9 luni de armata, 9 luni de somaj in anul 1996. Pot ... (vezi toată discuția)
Sunt născut pe 15/07/2969 și am 32 ani de muncă din care 18 ... iulianpancu iulianpancu Sunt născut pe 15/07/2969 și am 32 ani de muncă din care 18 ani și jumătate in grupa 1 de munca după legea nouă a pensiilor când aș putea depune ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as dori sa stiu cand pot sa ies la pensie. nascut ... torokaty torokaty Buna ziua. As dorii sa stiu cand pot sa ies la pensie. Nascut 1965 ianuarie 23. In campul muncii din 1983 august 01. Stagiul militar 1 an si 4 luni.Sau ... (vezi toată discuția)