avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. In anul1993 am cumpărat un spatiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. In anul1993 am cumpărat un spatiu comercial (chiosc) ...

Bună seara. In anul1993 am cumpărat un spatiu comercial (chiosc) de la fosta cooperație(CPADM) din localitate în care am deschis un magazin . In anul 2000 am construit un imobil pe terenul concesionat de primărie către societate mea(SRL). Pot intabula imobilul cu legea18/1991? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Consilerii juridici mai pot face contracte v-c imobile fara carte funciara? Beluta Beluta Bună ziua, un consilier juridic (definitiv) poate intocmi/redacta un contract vanzare cumparare (fiind vorba de un membru din familie care detine un imobil ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie pe teren inchiriat chriss81 chriss81 Buna ziua Se poate intabula o constructie(spatiu comercial) situata pe un teren inchiriat de la primarie si care se afla pe domeniul public? Multumesc, (vezi toată discuția)
Srl pot vinde spatiu comercial la persoana juridica? Beluta Beluta Se poate vinde un chiosc proprietar fiind o persoana juridica SRL catre o persoana fizica? Contractul poate sa fie facut intre SRL si persoana fizica, fara a ... (vezi toată discuția)