avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori și eu infomatii despre cum poate sa fie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori și eu infomatii despre cum poate sa fie imputernicita ...

As dori și eu infomati despre cum poate sa fie imputrnicita o persona la conturile de la cec noi fiind 4 moștenitorii și sa scoată bani în timpul vieti bătrânilor având 90 respectiv 92de ani dacă dealungul vieti eii nu sau dorit sa imputerniceasca pe nimeni bani erau pt toți moștenitori după moartea lor.
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
Ioana felicia, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune - sot al defunctei cu pierderi de memorie ionut.tanase ionut.tanase Va relatez urmatoarea situatie: unul din parintii soacrei mele a decedat respectiv mama dansei. Tatal care este in varsta de 89 ani are pierderi de memorie si ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)
Verificare conturi bancare domnfane domnfane exista posibilitatea sa verific conturile bancare ale parintilor decedati ?Conturile sunt pe zero dar am suspiciuni in ultimile retrageri. (vezi toată discuția)