avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un credit la Provident de 7000 lei, scadent ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un credit la Provident de 7000 lei, scadent anticipat cu 9300 ...

Am un credit la Provident de 7000 lei, scadent anticipat cu 9300 lei. Nu am platit nici o rata de când l am luat. Am avut mai multe credite și a fost greu sa le achit, acum am început sa ma eliberez. În biroul de credit este cu bulima L de 5 luni de zile,nu am primit nici o scrisoare nimic. Ce se intampla cu el?

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am luat un împrumut în urma cu 2 ani de la provident ... Grigoroiu ileana Grigoroiu ileana Buna ziua!Am luat un împrumut în urma cu 2 ani de la Provident si dupa mari intarziere la plata m-au raportat la biroul de credit.De 1 an m-au preluat cei de ... (vezi toată discuția)
Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)
Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)