avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1537 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Lucrez în cadrul DGASPC în funcția de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Lucrez în cadrul DGASPC în funcția de psihopedagog. ...

Bună ziua. Lucrez în cadrul DGASPC în funcția de psihopedagog. Prin dispoziție sunt desemnată și manager de caz. (salariul este ca psihopedagog 8 ore /zi)
Întrebarea mea este pot fi împuternicită de către Președintele Consiliului Județean (dacă nu îmi doresc) să fiu împuternicită pentru un beneficiar, aflat cu Sentință civilă în alt județ, în ceea ce privește luarea unor decizii medicale, internări, intervenții medicale etc.? Menționez faptul că copilul se află în alt județ (300-400)km), asta presupune ca să mă deplasez la orice oră ca să ajung dacă e o urgență.
Dispoziția de manager de caz a copilului se poate anula? Care sunt condițiile prin care aș putea să cer anularea acestuia? Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Concedii medicale, patalogii diferite, cumulate peste 90 de zile Mel_D Mel_D Bună ziua, Aş dori să vă expun următoarea speță: Un membru de familie a suferit un accident, avand nevoie de circa 70 de zile de concediu medical - ... (vezi toată discuția)
Am drept de ceva ajutor fiind somer fara indemnizatie? somerbucatar somerbucatar Buna ziua. Eu sunt somer fara indemnizatie de 1 an, nu primesc nici un ajutor de la stat. Am 28 de ani si urmez un curs de bucatar prin fortele de munca. ... (vezi toată discuția)
Administrator public. lia19 lia19 Care este Legea care reglementeaza salarizarea administratorului public la comune? (vezi toată discuția)