avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Am un credit pentru care am semnat o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Am un credit pentru care am semnat o esalonare de ...

Buna ziua,

Am un credit pentru care am semnat o esalonare de plata din ianuarie 2025, pe care il platesc in fiecare luna conf termenilor agreati. In schimb in Biroul de credit apar din luna ianuarie cu liera G, asta ce insemna ca in f luna ei ma notifica in Biroul de credit? si nu am nici o notificare de la ei in acest sens.

M-ar ajuta un raspuns din partea dvs.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Împrumut fără dovadă și fără comisioane un împrumut de ... Credit4545 Credit4545 Împrumut fără dovadă și fără comisioane Un împrumut de nevoi personale nu necesită dovada destinației fondurilor: împrumutatul este liber să ... (vezi toată discuția)
Credit bancar dunka83 dunka83 am un credit bancar facut acum vreo 7 ani, in urma cu un an si ceva am fost executat silit pentru imposibilitate de plata .suma in urma executarii era de 13000 ... (vezi toată discuția)
Credit pentru altcineva adinaa_89 adinaa_89 Buna ziua. Daca fac un credit pe numele meu de la banca, pot face la notar un act in care sa specific ca acest credit il va plati altcineva, sau este ... (vezi toată discuția)