avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru cafenea autorizația veterinar sanitara?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru cafenea autorizația veterinar sanitara?

Pentru o cafenea (cod caen 5630) este nevoie de autorizația veterinar sanitara? Dacă da, puteți să-mi spuneți cum se obține, ce documente şi condiții trebuie îndeplinite? Grupul sanitar este la exterior în spatele cafenelei , este în regulă sau trebuie să fie în interiorul cafenelei? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cavallo pazzo , utilizator 20:00, 10 Aprilie 2025
Da, este necesara autorizația de tip sanitar-veterinar.

Autorizaţia sanitară veterinară reprezintă documentul emis de Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Judeţeană .. adresati-va acesteia ca sa va comunice actele necesare.
Cand ati inregistrat firma la Registrul comertului ati bifat ca sunt indeplinite conditiile de functionare sanitare si sanitar veterinare, pe propria raspundere.
Pentru obtinere autorizatie sanitara gasiti informatii aici: [ link extern ]
Pentru obtinere autorizatie sanitar veterinara gasiti informatii aici: [ link extern ]
Pentru deschidere si functionare legala cafenea, in anul 2025, gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii cafenea PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in a obtine autorizatiile pentru o cafenea, in care nu se serveste deloc bautura alcoolica ... (vezi toată discuția)
Conditii igienico-sanitare pentru un bar ContSters330987 ContSters330987 Ce conditii igienico- sanitare trebuiesc indeplinite pentru desfasurarea activitatii de bar ( 5630 cod caen) pentru a nu primi amenzi ? Unde gasesc regurile ... (vezi toată discuția)
Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)