avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate AUTORIZATII CAFENEA
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

AUTORIZATII CAFENEA

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in a obtine autorizatiile pentru o cafenea, in care nu se serveste deloc bautura alcoolica (nici macar bere), dar unde se vor comercializa sandwich-ri si waffles
Cel mai recent răspuns: PEOPLE MANAGEMENT , Consultant resurse umane 14:13, 12 Octombrie 2017
Inregistrati firma la Registrul comertului unde veri completa declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile din punct de vedere - securitate si sanatate in munca, mediu, sanitare, sanitar-veterinare, etc. Veti obtine certificat de inregistrare firma si certificate constatoare pentru fiecare domeniu pentru care ati dat declaratii pe propria raspundere. Ceea ce bifati pe declaratiile pe propria raspundere trebuie sa realizati in teren, in spatiul + anexele cafenelei pentru ca ulterior sa nu fiti amendata in urma unui control al institutiilor statului.
Inainte de punerea in functiune a cafenelei trebuie sa obtineti autorizatie de al primarie si de la ISU-SU si sa declarati activitatea la ANAF pentru a fi inregistrata ca platitor de taxe si impozite.
multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatiile pentru o cafenea in care nu se serveste bautura alcoolica PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in a obtine autorizatiile pentru o cafenea, in care nu se serveste deloc bautura alcoolica ... (vezi toată discuția)
Pentru cafenea autorizația veterinar sanitara? Cavallo pazzo Cavallo pazzo Pentru o cafenea (cod caen 5630) este nevoie de autorizația veterinar sanitara? Dacă da, puteți să-mi spuneți cum se obține, ce documente şi condiții ... (vezi toată discuția)
Avize intreprindere individuala Romantiberiu10 Romantiberiu10 Buna ziua am o firma cu forma juridica intreprindere individuala .codul caen 9602 coafura si alte activitati de infrumusetare.cand am infiintat-o avocatul mi-a ... (vezi toată discuția)