As vrea sa deschid o prajitorie de cafea (CAEN 1083) si aș vrea sa știu care sunt normele de procedura (nu sunt 100% sigur ca așa se numesc) pe care trebuie sa le urmez.
Cu alte cuvinte as vrea sa știu exact care sunt standardele in funcție de care se fac verificările pentru a fi 100% in legalitate din punct de vedere al procedurilor.
Am cautat pe internet insa nu am reușit sa găsesc nici unde.
As aprecia orice direcție sau hint in legătură cu locurile unde as putea găsi informațiile.
Pentru obținerea autorizației de funcționare pentru activitatea încadrată in cod CAEN 1083 este necesar să dispuneti de:
- Autorizație Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (Autorizație DSVSA)
- Autorizație Protecția Mediului
- Autorizație de la ISU
- Autorizatia de functionare de la Primarie
Mulțumesc pentru răspunsuri, aceste informații le-am văzut și eu însă am nevoie de ceva mai multe detalii.
Spre exemplu știu ca autorizația de la DSV și cea de la ISU se eliberează în urma unui control efectuat. Vreau să știu exact care sunt normele după care verifica pentru a putea ști exact ce trebuie să pregătesc cum să amenajez spațiul, norme legate de dimensiunile necesare, fluxul tehnologic etc.