avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zgomot vecini la 12 noaptea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zgomot vecini la 12 noaptea

Buna ziua
Ce pot face cand la etajul de deasupra mea se aud bocanituri si parca se rotogolesc pietre?Aseara am stat de la 23 50 la 00 37 sa se linisteasca ca nu puteam adormi.Am vorbit cu dna de deasupra si mi spune ca are copil mic si ca o dor dintii si are jucarioare care i scapa.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Inaind , utilizator 08:16, 11 Aprilie 2025
Pai puteti face multe activitati.????
Sa dati drumul la televizor, sa iesiti la o plimbare asta daca doriti sa faceti ceva .
Daca doriti sa dormiti puteti sa va puneti dopuri , sa faceti cadou ????❤️un covor gros sa il puna vecina sus in dreptul unde scapa copila jucarii.
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
w_v_w_v, utilizator
Dna wvvv
La 12 noaptea sa desch TV e lipsa de bun simt,sa ma plimb ,plimbati va dvs.in frig.
Mersi pentru idei ,dar nu sunt posibile la 12 noaptea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina galagioasa cortab cortab Buna ziua, M-am mutat de cateva luni intr-o garsoniera si tot de atunci am probleme cu vecina de care locuieste sub mine. Este o batrana care nu aude si din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! am o problema cu o vecina care de când ne-am mutat ... iiuliapp iiuliapp Buna ziua!! Am o problema cu o vecina care de când ne-am mutat in acel bloc are ceva cu noi!! Ca sa înțelegeți ideea bucătăria mea este lipita de ... (vezi toată discuția)