avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!! Am o problema cu o vecina care de când ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!! Am o problema cu o vecina care de când ne-am mutat ...

Buna ziua!!
Am o problema cu o vecina care de când ne-am mutat in acel bloc are ceva cu noi!!
Ca sa înțelegeți ideea bucătăria mea este lipita de peretele in care dansa are dormitorul. Iar in fiecare seara are reclamații ca s-ar auzi de la noi gălăgie, busituri și troncăneli după ora 22:00.
Eu fiind insarcinata vin seara de la munca, duș și somn… in contextul in care lucrez 12 ore și toată ziua nu suntem acasă. in schimb femeia tot are impresia ca se aude de la noi nu știu ce busituri puternice… ne amenință cu datul in judecată, îmi amenință soțul cu finctia ei fiind ofițer in armata, ne amenință ca ne trage cu pistolul in cap dacă nu facem liniștite la noi in casa pentru a se odihni ea.
Ce pot face pentu a mă lasa in pace? Fiind insarcinata îmi provoacă destul de mult stres și nu as vrea sa pățească copilul meu ceva din cauza ei.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:38, 6 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti-i cadou o pereche de dopuri de urechi si un somnifer.
Ii puteti face plangere la politie pt hartuire si amenintari.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimata @iuliapp , in locul dvs. eu asi face o scrisoare comandantului unitatii unde lucreaza vecina . Nu - fereasca Cerul - sa o parati , ci doar - cat se poate de candid - sa rugati sa va spuna daca e posibil sa-si aduca arma acasa , deoarece va ameninta ca va impusca si , insarcinata fiind , va produce o mare teama . Atingeti doar tangential faptul ca sub nici o forma nu produceti zgomotele pe care le reclama , scopul e doar sa aflati daca are la indemana o arma . Sunt 99% sigura ca va avea urmari , poate chiar o evaluare psihologica - pare ca chiar ar avea nevoie de una - , ca nu poate face de rusine in asemenea hal uniforma militara .
Pentru ameninitari,sesizati oficial politia teritoriala
Eventual functie de disponibilitatea dv aveti varianta sa izolati fonic peretele comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Privarea de somn intentionata in apartament Florin-George Florin-George Se considera tortura, daca un vecin timp de 2 ani iti da intentionat tv la maxim in diferite intervale orare intre 22 seara si 6 dimineata, si cu toate ca ... (vezi toată discuția)