avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plic de la judecatorie pt un abonament TELEKOM. Buna ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plic de la judecatorie pt un abonament TELEKOM. Buna ziua as dori sa va adresez o problema. In 2019 m am intors ...

Buna ziua, as dori sa va adresez o problema. In 2019 m am intors dupa 13 ani inapoi in tara pentru a incepe facultatea, atunci mi am facut un abonament la telekom, dupa care m am intors inapoi in italia dupa care in 2020 cam noiembrie m am intors in italia, si de atunci sunt mutata aici. Am platit abonamentul pana la un mom dat apoi am incetat nefolosindul deloc nici oferta nici nimic, si in teorie se incheia si contractul. Dansii tot imi trimiteau emailuri ca am de platit ba 590 lei ba 640 apoi tot au continuat cu suma de 499 de lei. Mi au trimis apoi un emial de la credite cum ca tre sa platesc datoria. In timp mi au ajuns in posta dupa ani buni plice de la kredit inkaso cand eu nu aveam nici resedinta nimic in tara, le a trimis doamna de la posta inapoi. Iar ieri a ajuns un plic de la judecătoria din orasul meu natal, cum ar trebui sa procedez? Eu daca intru in contul meu telekom imi da ca sunt de platit 0,00 lei si ca abonamentul este incheiat. Au yrecut de atunci cinci ani si abia acum mi a venit acest plic, nu stiu ce sa fac cum sa actionez.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:34, 11 Aprilie 2025
trimiteti raspuns la judecatorie si invocati exceptia prescriptiei dreptului material la actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa fac cu telekom? Alnitei Robert Alnitei Robert Cei de la TELEKOM MOBILE, au anulat un nr.de telefon,fara preaviz, zicand ca sunt dator cu 3700 de lei,asta fiind Vineri. Luni am achitat suma de 4100 de lei ... (vezi toată discuția)
Problema telekom - top factoring ContSters377981 ContSters377981 Buna ziua, Am o problema cu Telekom. In cursul anului trecut (2015) am efectuat ultima plata catre Top Factoring, o datorie de 4400 lei, achitata integral. ... (vezi toată discuția)
Recuperare credit kredyt inkaso după 3 ani Andrea Rusu Andrea Rusu Bună ziua, Am o nedumerire în legătură cu recuperarea de credite. În anul 2012 am încheiat un contract la Vodafone pe o perioadă de 2 ani de zile. ... (vezi toată discuția)