avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum sa fac cu telekom?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum sa fac cu telekom?

Cei de la TELEKOM MOBILE, au anulat un nr.de telefon,fara preaviz, zicand ca sunt dator cu 3700 de lei,asta fiind Vineri. Luni am achitat suma de 4100 de lei cum au spus-o ei la relatii cu clientii si cu toate astea tot sunt dator cu 590 de lei. Dupa certuri cu ei si neavand cum sa justifice aceea suma(din pacate atunci m-am desteptat),m-au facut din nou dator fara a-mi putea da o singura dovada ca ar avea dreptate. Problema este asta: Sotia mi-a ascuns ca nu a mai platit 8 luni factura in perioada in care telekom a avut probleme;TELEKOM a bagat un numar in plus pe factura pe care nu poate da detalii care luna de luna a bagat pe factura noastra circa 100-150(+dobanzi penalizatoare)luna de luna circa un an jumate. Am descoperit dupa ce am platit si acum imi vreau banii inapoi,cum fac?
Cel mai recent răspuns: Alnitei Robert , utilizator 22:22, 3 Decembrie 2018
Am uitat sa spun ca nr.de telefon era al sotiei ca si abonamentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori firme telefonie cezaralexandru cezaralexandru Am avut un abonament in anul 2013 la telekom atunci se numea cosmote si nu am mai putut plati. Suma de plata era de 2500 de lei abonament plus convorbiri cand ... (vezi toată discuția)
Plic de la judecatorie pt un abonament telekom. buna ziua as dori sa va adresez o problema. in 2019 m am intors ... Elenahodor090320 Elenahodor090320 Buna ziua, as dori sa va adresez o problema. In 2019 m am intors dupa 13 ani inapoi in tara pentru a incepe facultatea, atunci mi am facut un abonament la ... (vezi toată discuția)
Exista vreo procedura prin care acesta situație cu telekom se poate remedia? Gabitulici Gabitulici Bună seara, Va cer o parere în privința unei situații cu care părinții mei se confrunta de sase luni, privitoare la un contract cu Telekom. Părinții ... (vezi toată discuția)