avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, deși am ordonanța de la procuror de a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, deși am ordonanța de la procuror de a studia și ...

Bună ziua, deși am ordonanța de la procuror de a studia și a face copie dosarului( 26/03 /2025)agentul judiciar de la politie ma tot amâna. Care sunt căile de urmat în această situație, având în vedere ca legea spune ca am dreptul de a studia dosarul într un "timp rezonabil".
Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2025
Danydany78, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai așteptați dacă nu aveți avocat.
Nu este asa simplu cum credeți.

București 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți face multe lucruri,inclusiv o plangere la parchet polițistului judiciar. ( o să sesizați o schimbare radicală)
Pentru studierea dosarului nu este obligatoriu prezenta unui avocat.
Faceți copii din dosar și mergeți la un avocat pentru a vă pregăti apărarea.
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2025
SunnyXxxX, utilizator
Puteți sa mi formulați în termeni de avocat o plângere la polițistul judiciar și la procurorul care a dat ordonanța sa vad dosarul? Mulțumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mai așteptați dacă nu aveți avocat.
Nu este asa simplu cum credeți.

București 2025

Avocatii au nevoie de împuternicire avocatiala pentru a intra intr-un dosar, nu lucrează gratis la redactări de plangereri și de acțiuni în justiție.
Puteti plăti un avocat dar nu are sens.
Puteti veni cu avocat puternic dacă vreți sa se impună în fata organelor de poliție.

O sa se rezolve problema cu studiul dosarului.

București 2025
Va mulțumesc frumos

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Avocatii au nevoie de împuternicire avocatiala pentru a intra intr-un dosar, nu lucrează gratis la redactări de plangereri și de acțiuni în justiție.
Puteti plăti un avocat dar nu are sens.
Puteti veni cu avocat puternic dacă vreți sa se impună în fata organelor de poliție.

O sa se rezolve problema cu studiul dosarului.

București 2025

Alte discuții în legătură

Polițistul de caz nu a prezentat procurorului, de mai bine de un an, sesizările mele privind declarațiile false din dosar. ce pot să fac împotriva lui, cum e mai bine? soparla62 soparla62 La data de 07.08.2017 am depus la parchet o plangere penala privind falsul intelectual conform art.321 Ncp. Plangerea a fost trimisa la politie, politistul a ... (vezi toată discuția)
Este sau nu secret dosarul in faza de urmarire penala ? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI A obtinut cineva castig de cauza prin hotarare judecatoreasca in ipoteza in care procurorul refuza sa raspunda la o cerere de studiere a dosarului penal cand ... (vezi toată discuția)
Buna seara daca am un dosar penal de 6 luni care sta la poliție ... Mantescu Mantescu Buna seara daca am un dosar penal de 6 luni care sta la poliție și încă nu a ajuns la procuror . Ce pot face am cerut consultarea dosarului la circa de ... (vezi toată discuția)