avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Stau intr-un imobil proprietate personala, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Stau intr-un imobil proprietate personala, dar curtea ...

Buna ziua,
Stau intr-un imobil proprietate personala, dar curtea este detinuta de Spatiul locativ al primariei. Acum cativa ani mi-am facut carte funciara (am numar cadastral). Primaria nu avea pe terenul pe care il am in chirie. Acum primaria face lucrari de cadastrare a acestui teren, si-mi cere sa refac releveul locuintei si rectificare numar cadastral...pe cheltuiala mea.
Va rog sa ma ajutati ...este legal?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cadastru fara succesiune oana781979 oana781979 Buna seara. As avea o nelamurire si as aprecia daca ar putea cineva de pe acest forum sa ma ajute. Mama mea a murit in primavara acestui an. Am primit recent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)
Cadastru eronat claudiu0276 claudiu0276 Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea problema,impreuna cu sotia detin un imobil cadastrat in anul 2004,construit in anul 1958.In anul 2004 mama mea mi a vandut ... (vezi toată discuția)