avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care este procedura de ridicare a popririi pe cont ...
Discuție deschisă în Executare silită

Care este procedura de ridicare a popririi pe cont bancar?

un executor judecătoresc a înființat poprire pe un cont al meu. Deși au trecut 2 săptămâni de când a fost stinsă creanța, executorul nu a ridicat poprirea. L-am întrebat telefonic când va face acest lucru și mi-a motivat că el nu a primit încă banii, aceștia merg mai întâi într-un cont al unui birou de credit sau așa ceva, după care el este înștiințat, apoi trebuie să facă ceva acte și abia într-un final ajung banii in contul lui, in fine, am impresia că mi-a spus povești. In mod concret, ce pot face dacă nu a fost ridicată poprirea după acest interval sau care este cu adevărat procedura care permite ridicarea popririi? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu înlocuită de un angajament de plată respectat. de ce s-a cerut din nou poprire de către creditor? Anda. D Anda. D Buna seara, In urma cu, cateva luni am fost executata silit din cauza unei rate la Provident de acum multi ani pe care nu am putut sa o achit pana la ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata si instiintare de infiintare poprire emise in aceeasi zi elenisa elenisa Se poate ca somatia de plata sa aiba aceeasi data ca si adresa de infiintare a popririi? Sau ar trebui ca somatia de plata sa fie urmata de adresa de ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara somatie lamar lamar Am primit un mesaj de la banca prin care sunt anuntat ca s-au pus 2 popriri pe contul meu de catre un executor. Una de 4000 de lei si una de 700 lei. Intreb si ... (vezi toată discuția)