avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Rapoarte service neconforme - se refuza inlocuirea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Rapoarte service neconforme - se refuza inlocuirea produsului

Buna ziua.
Fratele meu ne-a cumparat un aspirator robot de la Altex in urma cu doi ani. Dupa un an, am trimis aspiratorul in service deoarece avea o problema la perie. S-a intors cu peria in regula si o problema mare la motor (ne-am intors cu el in aceeasi zi in care l-am ridicat).
Din acel moment, in decurs de un an, l-am trimis de 5 ori in service (rapoartele de service nu concideau cu starea produsului) si am cerut de cateva ori inlocuirea produsului. Cei de la Altex au verificat - si semnat pe ultima reclamatie - faptul ca produsul s-a intors din service neconform. Ultima data (in luna februarie) am refuzat ridicarea produsului pana la solutionarea situatiei si din acel moment suntem complet ignorati.
Am facut reclamatie catre ANPC si am primit o gluma de raspuns - practic, au transcris ceea ce am reclamat noi si au concluzionat ca produsul momentan este functional si nu se mai afla in garantie.
Ce putem face? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura_Patrascu , utilizator 07:25, 18 Aprilie 2025
daca nu respectati modul de lucru.... ar fi trebuit sa-l ridicati si sa-l prezentati in service dupa 10 minute. pe hartie s-a consemnat ca totul e in regula si nu l-ati ridicat
Am facut asta de doua ori. A treia oara am depus o reclamatie in care am scris tot istoricul, i-am rugat pe cei de la Altex de la testari sa confirme prin semnatura faptul ca produsul s-a intors de doua ori din service neconform, am cerut inlocuirea si de atunci asteptam orice forma de raspuns, intrucat facusem deja vreo 6-7 drumuri.
In plus, nu am fi avut de ce sa-l retrimitem in service, deoarece ultima data s-a intors in regula. Noi am reclamat neconcordanta starii produsului cu cele notate in rapoarte.
Ultima modificare: Vineri, 18 Aprilie 2025
Laura_Patrascu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur emag produs incercat adinutza87 adinutza87 Saptamana aceasta am cumpar de la emag un aspirator.Cand l-am bagat in priza am constatat ca nu trage mai deloc praful, iar peria este foarte proasta.Am dat cu ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu ... AnghelAnaGeorgiana AnghelAnaGeorgiana Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu urmatoarea problema: In data de 23.11.2020, am achizitionat de la Altex, aspirator robot ( ... (vezi toată discuția)
Returnare produs din garantie. stoicamarius87 stoicamarius87 Buna ziua, Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu indicatii sau ce masuri sa fac. Situatia este urmatoarea: In data de 19.08.2014 am dus un leptop ... (vezi toată discuția)