avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Intrebare: teren cu 3 proprietari, fara ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Intrebare: teren cu 3 proprietari, fara delimitarea ...

Buna ziua, Intrebare: teren cu 3 proprietari, fara delimitarea partii fiecaruia. Unul este in procedura de executare silita cu datorii la o banca. Se poate scoate la licitatie numai 1/3 din teren? Daca evaluarea depaseste valoarea de piata a terenului ce se paote face?

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara tert Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Nepoata mea a facut un credit pe care nu l-a mai platit si acesta a fost cesionat la Kruk. Acestia au solicitat executarea silita , a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Executarea silita imobiliara, modalitate desfasurare licitatie Justitiarul711 Justitiarul711 O cunostinta a scos un imprumut bancar, pentru care a girat cu apartamentul. Neachitand ratele banca a trimis dosarul de recuperare executorului judecatoresc. ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu datorii la intretinere mircearek mircearek Salutare. Am un apartament, pe numele meu, maicamea are drept de uzufruct viager(momentan doar maicamea locuieste in el). In decursul anilor, s-a adunat la ... (vezi toată discuția)