avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce se trece in bilant la activitatea preponderenta in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce se trece in bilant la activitatea preponderenta in acest caz?

Buna ziua,
Societatea inregistreaza venituri mai mari din cedarea activelor. Ce se trece in bilant la activitatea preponderenta in acest caz? Trec CAEN de la vanzare active (4664) sau trec CAEN principal (1439)? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:36, 26 Aprilie 2025
Se trece venitul aferent celei mai mari cifre de afaceri.
Multumesc frumos, asa o sa trec, deoarece veniturile din cedarea activelor nu intra in cifra de afaceri.
Of! Din neatentie, am considerat ca este vorba de venituri din cedarea folosintei bunurilor care se include in cifra de afaceri.

Mea culpa!

Vanzarea activelor proprii nu are legatura cu codul 4664 - Comert cu ridicata al altor masini si echipamente.

Deci, trec in bilant 1439 - Fabricarea prin tricotare sau crosetare a altor articole de imbracaminte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere cod caen pentru crosetat Ral_uca Ral_uca Buna ziua, daca in cadrul unui club de dans pentru copii...langa receptie se gaseste un stand prin care se vand articole/ accesorii crosetate/ costumase dans, ... (vezi toată discuția)
Doresc să înființez un pfa. D.C. Andreea D.C. Andreea Bună ziua, Doresc să înființez un PFA care să dețină următoarele coduri CAEN - 4791 , 4789 și 4719, pentru a comercializa produse confecționate ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)