avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare contabila prototipuri/mostre
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare contabila prototipuri/mostre

Fabrica de confectii primeste cu factura (fara sa o plateasca) dintr-o tara din UE prototipuri/mostre care sunt folosite ca model pentru executarea productiei. La terminarea productiei, aceste prototipuri/modele sunt returnate clientului (tot prin factura)
Cum considerati ca aceasta operatiune se poate inregistra contabil?
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2025
dgabriella, utilizator

Alte discuții în legătură

Contabilitate stocuri pitirut pitirut va rog tare mult sa imi spuneti cum inregistrez un prototip (model) de produs finit?lucrez la o firma care produce scaune,barci cazi,etc ...din fibra de ... (vezi toată discuția)
Receptia mostrelor teoreama teoreama Buna tuturor. Nu sunt din domeniu contabil ci tin de gestiuni. Am urmatoarele situatii: A. Firma primeste in permanenta mostre de materii prime spre ... (vezi toată discuția)
Factura din nir-uri diferite MONA-LISA MONA-LISA Buna ziua Am achizitionat de la doi furnizori diferiti (din UE) bunuri (un utilaj si un transformator). Ele vor fi asamblate si vor fi vandute impreuna ca o ... (vezi toată discuția)