avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In anul 2020 am ieșit la pensie la limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In anul 2020 am ieșit la pensie la limita de vârstă. In anul ...

In anul 2020 am ieșit la pensie,la limita de vârstă.In anul 2001 am ieșit la pensie militara ,pe motive medicale,cu drept de a lucra în continuare.In anul 2020 mi s-au stabilit o pensie civilă de 88 lei.
La câteva luni ,am primit suma de 1960 lei, mentionandu-se că este pensia pe 3 luni restanță de la primirea deciziei de pensionare.
In anul 2024 mi s-au pus poprire pe pensia militara pentru pensia civilă ,încasată necuvenit

Vreau să știu dacă mai pot contesta aceasta poprire ,retroactiv,deoarece nu a fost vina mea pentru eroare ci a Casei de Pensii .Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:37, 24 Aprilie 2025
Nu mai puteti contesta proprirea acum .. Contestația se face în termen de 15 zile de la primirea înștiințării privind poprirea.

In anul 2024 mi s-au pus poprire pe pensia militara pentru pensia civilă ,încasată necuvenit
Și dacă ați fi fost în termen, degeaba ati fi contestat, ca nu conteaza a cui a fost vina, banii trebuie recuperati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La data de: 16.08.2026 – casa de pensii sectorială a mai, ... Vassyyx Vassyyx la data de: 16.08.2026 – Casa de pensii sectorială a MAI, mi- a acordat o majorare de 5 % conform OUG 57/2015, majorare care a existat până în luna ... (vezi toată discuția)
Am 68 ani, -sunt pensionar la sistemul public de pensionare dupa ... falconeti falconeti am 68 ani, -sunt pensionar la sistemul public de pensionare dupa 15,3 ani de munca cu 698 lei -si pensionar militar dupa 5,2 ani cu 1281 Lei (pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie civila si pensie militara GugiuLucian GugiuLucian Sant nascuta in anul 1951. Am lucrat 18 ani la o intreprindere de constructii (1973-1991 ) si 13 ani intr-o unitate militara (1991 - 2004 ). In anul 2004 am ... (vezi toată discuția)