avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Certificatul de solutie/grefa tine loc de decizie ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Certificatul de solutie/grefa tine loc de decizie definitiva, ...

Certificatul de solutie/grefa tine loc de decizie definitiva, daca nu a fost facut recurs in termenul de 10 zile dar inca nu a precut cele 30 de zile de la data deciziei?
Dicizia a fost data in data de 27 Martie, motivata in data de 08 Aprilie, si primita acasa in data de 10 Aprilie. Pentru ca In decizie nu sa facut referire la cheltuielile de judecata (au fost solicitate initial) avocata a facut o cerere de completare dispozitiv in data de 8 Aprilie, si pentru aceasta a fost stability data de 18 Iunie.
Nu inteleg daca decizia data in data de 27 Martie pentru speta ramane valabila sau se poate modifica doar prin corectie cu privire la cheltuielile de judecata?
Doresc sa vand un apartament, dar sunt minutes pe loc de mentiunea inscrisa pentru executare silita (acesta fiind scopul procesului)
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Proces din 2009, suspendat. azi (16 feb 2012) am primit o decizie ciudata. detalii in forum. ContSters149882 ContSters149882 Buna ziua! Ca sa fiu cat mai pe scurt, in Decembrie 2008 am avut un accident (unde desi eu am fost lovit in spate, politistul mi-a luat permisul si amenda) ... (vezi toată discuția)
Dosar penal bodys24 bodys24 buna ziua am si eu o prblema cu permisul.Am fost prins anul in luna august 2008 de o camera de radar in comuna nicolae balcescu cu 106 km/h si mia fost ... (vezi toată discuția)
Interpretarea dispozitivului hotararii pronuntate de instanta Romutz Romutz Aceasta este \"solutia\" pe care au primit-o parintii pe Portalul instantelor de judecata ............am o mare rugaminte, puteti sa-mi \"traduceti\" acest ... (vezi toată discuția)