avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Confict de interese consilier local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Confict de interese consilier local

Sotia unui consilier local are un PFA ( nu SRL) care are un contract prin licitatie publica, pe un an, in derulare, cu Clubul sportiv al localitatii. Este conflict de interese daca consilierul participa la adoptarea bugetului localitatii? Mentionez ca in buget nu sunt prevazute defalcat aceste tipuri de contracte,

Alte discuții în legătură

Conflict de intrese. un consilier local are sotia cu un pfa cu ... Bicoz Bicoz Conflict de intrese. Un consilier local are sotia cu un PFA cu contract de prestari servicii cu primaria, pe 12 luni, obtinut prin catalogul electronic ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune teren, conflict de interese ninel777 ninel777 Buna ziua ! Numele meu este Ninel , si sint consilier in cadrul Consiliului local al unei comune. M am comfruntat cu urmatoarea problema. Am primit o ... (vezi toată discuția)
Sunt proaspat consilier local. sotia are un pfa cu contract de ... Bicoz Bicoz Sunt proaspat consilier local. Sotia are un PFA cu contract de prestari servicii cu primaria, pe 12 luni, obtinut prin catalogul electronic (achizitie ... (vezi toată discuția)