avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impozitul special pe imobile datorat in baza art. 500 ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impozitul special pe imobile datorat in baza art. 500 din codul fiscal

Ompozitul special pe imobile datorat in baza art. 500` din codul fiscal se plateste si de pfa sau doar de persoanele fizice? multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari (roi)? codrutage codrutage am un PFA neplatitor de PFA si prestez servicii pentru o institutie intracomunitara, deasemenea neplatitoare de TVA. In acest caz, PFA-ul meu trebuie ... (vezi toată discuția)
Pfa - contract de inchiriere imobil cu persoana fizica ionu roman ionu roman Buna ziua! O persoana fizica autorizata care are ca domeniu de activitate inregistrat activitati de inginerie, mai este obligata sa isi mai inregistreze ... (vezi toată discuția)
Proprietate horia51 horia51 Sunt vaduv si am un baiat de 33 ani. In urma decesului sotiei s-a acceptat mostenirea si exista o succesiune unde baiatul are cota parte indiviza din ... (vezi toată discuția)