avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate doua joburi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate doua joburi

Bună ziua! Am o întrebare legată de următoarea situație: femeie însărcinată, cu doua joburi, care lucrează cu o normă de bază întreagă și o normă parțială de 5h/săptămână în ultimele 6 luni, respectiv 10h/ săptămâna in lunile 7-12 anterioare concediului prenatal. Se pretează la plata concediului de maternitate (cele 126 zile din pre-si postnatal) de la ambii angajatori? Sau nu întrunește stagiul de cotizare la cel de- al doilea job? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Laurasilviu Laurasilviu Buna ziua am și eu o întrebare dacă sunt însărcinată în 4 săptămâni dacă mă angajez până la luna nașteri pot beneficia de concediu prenatal??? (vezi toată discuția)
Acordare prenatal marianadinca marianadinca pot sa beneficiez de prenatal cu o norma de 2 ore/7 zile pe saptamana? (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediul de maternitate nico978 nico978 buna ziua, sunt insarcinata in 34 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal.sunt in somaj de la data de 01.11.2010.cum mi se calculeaza ... (vezi toată discuția)