avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara ,am o problemă și nu găsesc soluție ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara ,am o problemă și nu găsesc soluție pentru rezolvare. ...

Bună seara ,am o problemă și nu găsesc soluție pentru rezolvare. Am fost căsătorită in Romania, in 2008 m-am separat de fostul soț și tot în aceleași an am plecat în Spania, între timp am dat naștere la 2 copii ( 2011 ) (2015). În 2018 am divorț de comun acord ,ne rezultând copii din relația noastră, hotărârea este definitivă și irevocabilă. Pentru a le face certificate românești consulatul îmi cere tăgadă de paternitate. am vorbit cu un avocat in Romania pentru a iniția procesul de și după un timp de așteptare să îmi spună că nu se poate până nu îi trimit certificate românești ale copiilor pe numele fostului soț și eu să figurez cu numele fostului soț. Eu așa ceva nu pot să fac pentru că în certificatele spaniole copiii sunt trecuți pe numele tatălui biologic și eu figurez cu numele de fată după divorț. Dacă puteți să mi dați un răspuns și o rezolvare la problema mea că eu nu mai înțeleg nimic. Mulțumesc pentru răspuns

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere copii nascuti in spania yram_tl yram_tl Buna ziua , citind pe forum am gasit un caz asemanator cu al meu .Sunt casatorita si despartita spun despartita nu divortata ,de 3 ani sunt in spania traiesc ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere adynazoe adynazoe Buna ziua,ma numesc Adyna,am divortat in 2008.De atunci inca port numele fostului sot,neavan posibilitatea de a mi schimba buletinul.Am 2 copii cu actualul meu ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pentru copil nascut in spania - alt tata decat sotul mamei iuli_mete iuli_mete buna ziua Ma numesc carmen si am o fetita de 4 luni nascuta in Spania Problema e alta, eu sunt casatorita in romania iar aici in spania copilul e ... (vezi toată discuția)