avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cedare licenta si masina taxi?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cedare licenta si masina taxi?

Buna ziua , cum se procedeaza legal sa-mi cedeze licenta si masina patronul meu de pe srl pe pfa care o sa-l infiintez? Figurez ca angajat de 7 luni de zile ,licenta este valabila pana in 2028! Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cumparare firma john-doe john-doe Buna ziua, Sunt interesat sa cumpar o firma de taxi (PFA se transforma in firma prin ceva hotarare de guvern privind legea taximetriei licenta se transfera ... (vezi toată discuția)
Transformare pfa in ii/if/srl cu licenta taxi AndreiGhe AndreiGhe Buna ziua, Tatal meu detine o licenta taxi, pe numele sau si circula in regim de PFA. Este bolnav si doresc transformarea PFA-ului in SRL/IF/II, orice in care ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfapt taximetrie, de la a la z georgeandru georgeandru Bun gasit, Sunt salariat si de curand am capatat posibilitatea financiara de a incepe o activitate pe cont propriu. Doresc sa cumpar o masina deja echipata si ... (vezi toată discuția)