avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pot declara profitul la ANAF fara sa am firma sau este ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pot declara profitul la ANAF fara sa am firma sau este obligatoriu sa-mi fac un PFA?

Buna ziua , in prezent m-am ocupat sa vand masini in urma carora imi iese profit. Pot declara profitul la ANAF fara sa am firma sau ca sa continui cu asta este obligatoriu sa-mi fac un PFA?
Ultima modificare: Duminică, 4 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Comert intre persoane fizice capraruioan capraruioan Buna ziua. Am gasit cateva topic-uri pe aceasta tema insa nu m-am lamurit complet. De ce este nevoie pentru ca o vanzare de bunuri intre doua persoane fizice ... (vezi toată discuția)
Daca optez sa ies la pensie trebuie sa inchid pfa-ul? dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va deranjez cu o solicitare. Am un PFA functional. Pe de alta parte am posibilitatea sa ies anticipat la pensie. Daca optez sa ies la pensie ... (vezi toată discuția)
Cas geogel.iordan geogel.iordan Buna seara. Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra. Sunt angajat la o firma privata cu carte de munca unde platesc toate contributiile catre stat atat eu ... (vezi toată discuția)