avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In cazul in cazul in care un bolnav cu handicap grav ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In cazul in cazul in care un bolnav cu handicap grav cu însoțitor ...

In cazul in cazul in care un bolnav cu handicap grav cu însoțitor s- a tratat într-o oininsistem privat din resurse proprii și aavut parte numai de eșecuri. situația lui medicala inrautatindu-se.cum poate să obțină fondu pentru reabilitare. Și despăgubirile materiale și morale..

Alte discuții în legătură

Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)
Asistent personal - reangajare dupa contestarea deciziei de incadrare in grad de handicap s_mari s_mari In urma schimbarii incadrarii in gradul de handicap s-a concediat asistentul personal in baza art.65 Codul Muncii in data de 27.07.2011. Persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)
La cate zile de concediu medical am dreptul cand am un copil bolnav de cancer? geandan geandan va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea pe care o am din ianuarie cu copilul meu de 3 ani care e bolnav de cancer. ma intereseaza la cate zile de ... (vezi toată discuția)