avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu s a făcut succesiunea după bunica decedată în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu s a făcut succesiunea după bunica decedată în 1993,acum ...

Nu s a făcut succesiunea după bunica decedată în 1993,acum am aflat de un certificat de moștenitor al unui frate căruia îi revine întreaga masa succesorală,fara un înscris precum accepta succesiunea specificat,motiv neacceptarea succesiuni la termen,6 luni,după 9 luni ambii frați nu fac dovada acceptării succesiunii,nu renunță la moștenire ,ambii frații în aceiași situație pe certificat scrie renunta nu sunt,a acceptat succesiunea la data nimeni trecut,se poate anula certificatul multumesc

Alte discuții în legătură

Proces succesiune maria dinca maria dinca Buna ziua, As dori sa stiu de catre [b]cine[/b] se poate face succesiunea in urmatoarea situatie: In urma decesului bunicului meu in anul 1984,bunica a ... (vezi toată discuția)
Anulare act succesiune cristea adi cristea adi buna ziua tuturor. sunt noua pe acest site pt ca am o problema si m-am gandit ca poate cineva stie sa-mi dea un raspuns. in 1993 bunica mea a murit.ea avea 5 ... (vezi toată discuția)
Proces anulare act succesiune cristea adi cristea adi buna ziua tuturor. sunt noua pe acest site pt ca am o problema si m-am gandit ca poate cineva stie sa-mi dea un raspuns. in 1993 bunica mea a murit.ea avea 5 ... (vezi toată discuția)