avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua am o întrebare nu am primit pensia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua am o întrebare nu am primit pensia de urmaș și ...

Bună ziua am o întrebare nu am primit pensia de urmaș și acel ajutor financiar de 400 pe luna aprilie am depus o cerere pe 30 aprilie la casa de pensie în cât timp primesc bani știți cunva?

Alte discuții în legătură

Pensie urmas copil cuantum minim palsecam palsecam Buna ziua. Sotia mea a decedat la data de 6 februarie 2016. A lucrat ca asistent personal al unei persoane cu handicap vreme de 4 ani,8 luni si 19 zile. Apoi ... (vezi toată discuția)
Cotizatia unui fost detinut politic Florentinageorgiana Florentinageorgiana Buna seara! Bunicul meu a decedat acum o luna, din anul 1990 a cotizat la Asociatia fostilor detinuti politici din Romania, la filiala Pitesti. Am fost ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas sau orice alt ajutor de la stat djhojd djhojd Buna, Tata a murit in data de 2 august de cancer. A avut pensie de 1000 RON si ajutor de persoane cu handicap (grav) de vreo 400 RON. Membrii familiei sunt ... (vezi toată discuția)